خبر خبر

اجراي 19 طرح فعال در حوزه خريد و نصب تجهيزات CNS/ استفاده از تخصص بومي در ساخت تجهيزات
معاون طرح و توسعه تجهيزات الکترونيک هوانوردي اداره کل ارتباطات و ناوبري هوايي از پيشرفت حدود 52 درصدي 19 پروژه فعال در زمينه خريد و نصب تجهيزات CNS در فرودگاه ها و مرکز کنترل فضاي کشور خبر داد.

علیرضا اسماعیل نیا، در گفت و گو با روابط عمومی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران عنوان کرد: تحریم های ناجوانمردانه آمریکا از یک سو و محدودیت های حاصل از شیوع جهانی ویروس COVID-19 از سوی دیگر، تامین و  تهیه تجهیزات، خدمات فنی و  قطعات یدکی تجهیزات CNS را بیش از پیش با چالش جدی مواجه و همزمانی آن با کاهش چشمگیر درآمدهای شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران فشار مضاعفی را بر کارکنان ATSEP وارد کرده است.

وی با بیان اینکه برای تامین تجهیزات CNS از طریق انعقاد تفاهمنامه، از توان داخلی نیز استفاده می شود، گفت: 19پروژه فعال در زمینه خرید و نصب تجهیزاتCNS  به ارزش تقریبی 14 میلیون یورو و قراردادهای ریالی به ارزش 950  میلیارد ریال با پیشرفت فیزیکی متوسط به میزان 52 درصد در فرودگاه ها و مرکز کنترل فضای کشور در حال تکمیل است.

 

 

-------------------------------------
نظرات

اخبار مرتبط اخبار مرتبط

درج نظر درج نظر

تازه‌ترین اخبار تازه‌ترین اخبار

اطلاعیه ها اطلاعیه ها

گزارش تصویری گزارش تصویری